Securitas Gazelą Biznesu 2017

9 marca 2018

Z przyjemnością informujemy, że firma Securitas Polska otrzymała tytuł Gazeli Biznesu 2017. Gazela to firma małej lub średniej wielkości, która dzięki dynamicznemu rozwojowi znakomicie radzi sobie wśród większych konkurentów. Tytuł Gazeli Biznesu to znak rozpoznawczy wiarygodnych, dobrze zarządzanych, uczciwych i cieszących się dobrą reputacją i kondycją finansową firm.

Gazele Biznesu to najstarszy w Polsce ranking dynamicznie rozwijających się małych i średnich firm. I edycja odbyła się w 2000 roku. Gazelą Biznesu może zostać firma, która odnotowała stały wzrost obrotów i zysków na przełomie 3 kolejnych lat.

Podczas Gali spółkę Securitas reprezentował Paweł Borowski, Członek Zarządu i Dyrektor Finansowy, który odbierając nagrodę podkreślił jak ważne jest dla Securitas to prestiżowe wyróżnienie:
"Nasza spółka pojawiła się w rankingu już po raz drugi. Pierwszy raz została uhonorowana tytułem Gazela Biznesu w 2012 roku. To dla nas duży zaszczyt i  ogromnie się cieszymy się, że po raz kolejny został doceniony rozwój firmy Securitas Polska. Wytrwale realizujemy naszą strategię rozwoju, która znakomicie wpisuje się w założenia Gazel Biznesu. Dążymy do dynamicznego rozwoju będąc jednocześnie wiarygodnym, transparetnym i uczciwym partnerem w biznesie dla naszych klientów. Sukces jest składową strategii rozwoju i wdrażania nowych rozwiązań, ale również zaangażowania pracowników i współpracy z klientami, którym w tym miejscu serdecznie dziekujemy za przejscie z nami przez ostatni okres transformacji  na rynku ochrony. Bycie Gazelą Biznesu to wyzwanie, któremu nie jest łatwo sprostać, ale deklarujemy już dziś, że zrobimy wszystko, aby pozostać w tym gronie podczas kolejnej edycji  rankingu. Dziękujemy za wyróżnienie i gratulujemy pozostałym laureatom."