VI Edycja CEE Fraud & Risk Conference Risk & Security Management

26 października 2016

Securitas partnerem VI Edycji Central-Eastern Europe Fraud & Risk Conference

Firma Securitas Polska po raz kolejny została partnerem konferencji Fraud & Risk Conference organizowanej przez IBBC Group, wiodącej firmy doradczej w zakresie zarządzania ryzykiem i bezpieczeństwem biznesu na terenie Europy Środkowo-Wschodniej. Podczas tegorocznej edycji polscy i zagraniczni eksperci będą poruszać temat procesów zarządzania ryzykiem, bezpieczeństwa biznesu, zarządzania sytuacjami kryzysowymi, wywiadu gospodarczego i przeciwdziałania szpiegostwu przemysłowemu, przestępstw i nadużyć gospodarczych w zglobalizowanym środowisku biznesowym ze szczególnym uwzględnieniem krajów Europy Środkowo-Wschodniej.

Głównym partnerem tegorocznej międzynarodowej konferencji będzie PINKERTON - legenda XIX wiecznej Ameryki, pierwsza na świecie agencja detektywistyczna. Podczas konferencji głos zabierze Robert Leliveld - przedstawiciel Pinkertona na Europę, Bliski Wschód i Afrykę.

Główne tematy tegorocznej konferencji to:
• Wpływ krajobrazu geopolitycznego Afryki i Bliskiego Wschodu na zarządzanie kryzysowe
• Pranie brudnych pieniędzy z perspektywy krajów bałtyckich
• Ochrona biznesu przed wyłudzeniami VAT
• Rozwiązania IT wspomagające zarządzanie ryzykiem kredytowym
• Z praktyki dochodzeń policyjnych do biznesowej działalności doradczej – praktyczne przykłady
• Jak kompleksowo przeciwdziałamy nadużyciom w PZU, czyli Fraud Management System
• Dowód z podsłuchu w różnych rodzajach postępowań sądowych w Polsce oraz ustawodawstwie wybranych państw UE

Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowymi informacjami i zgłoszenie swojego udziału do dnia 18 października br. poprzez wypełnienie formularza na stronie www.ibbcgroup.com/pl/