Firma Securitas partnerem merytorycznym V Edycji Central - Eastern Europe Fraud & Risk Conference

22 listopada 2015

Firma Securitas była partnerem merytorycznym V Edycji Central - Eastern Europe Fraud & Risk Conference, która odbyła się 19 listopada w Warszawie.

Podczas tegorocznej edycji  wystąpili międzynarodowi eksperci ds. zarządzania ryzykiem, bezpieczeństwa biznesu, wywiadu gospodarczego i przeciwdziałania szpiegostwu przemysłowemu, ochrony w cyberprzestrzeni oraz biegli ds. wykrywania przestępstw i nadużyć gospodarczych. Prelegenci zidentyfikowali ryzyka, trudności i zagrożenia pojawiające się w bieżącej działalności biznesowej, na nowych rynkach, rynkach wschodzących, w działalności transgranicznej, na rynku M&A.

Jednen z wykładów poprowadził Wiljan van Loon - Strategic Development Director Securitas Services Europe. Wiljan van Loon jest Dyrektorem Rozwoju Strategicznego w Securitas Services Europe. Posiada bogate doświadczenie w branży bezpieczeństwa, w której działa od ponad 10 lat. Jego specjalizacją są Remote Services, w których zdobywał doświadczenie jako Dyrektor Generalny Securitas Monitoring, Securitas Telematics, a wcześniej w firmach technologicznych.

Kontakt dla przedstawicieli mediów

Securitas Polska
Małgorzata Rejman
Menedżer ds. Komunikacji i Marketingu
tel.+224570741
malgorzata.rejman@securitas.pl

Adres korespondencyjny
Securitas Polska Sp. z o.o.
ul. Cybernetyki 21