Zmiany w Zarządzie Securitas w Polsce

17 marca 2014

Z dniem 16 marca 2014r. na stanowisko Country President Securitas w Polsce został powołany Tomasz Paszek. Jednocześnie będzie piastował funkcję Dyrektora Zarządzającego Grupą Kapitałową Securitas w Polsce.

Zgodnie ze strukturą Grupy Securitas AB, Country President Securitas w Polsce raportuje do President Securitas Eastern Europe. Zajmujący to stanowisko Paweł Rafalski zarządza spółkami Securitas w 8 krajach Europy Środkowo-Wschodniej.

Do chwili powołania na stanowisko dyrektora zarządzającego/prezesa zarządu Grupy Securitas w Polsce, Tomasz Paszek był Dyrektorem Produkcji Kategorii Kawa i Czekolada Europa Centralna i Południowo-Wschodnia w firmie Kraft Foods Polska S.A. Wcześniej Tomasz Paszek był prezesem zarządu spółki Cadbury Polska oraz członkiem zarządu i wiceprezesem ds. Produkcji w Kompanii Piwowarskiej S.A.  Country President Securitas w Polsce jest absolwentem Wydziału Maszyn Roboczych i Pojazdów na Politechnice Poznańskiej.

Dostępne dokumenty